foto

Alessandro Fabbri

  • nar. 3.8.1978 (41 let)
    Ravenna, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Il ragazzo invisibile: Seconda generazione
2014 Il ragazzo invisibile
2011 Kde najdeš někoho, jako jsem já? (TV film)
2009 Dvojitý čas
2005 Hollywoodský hmyz (TV film)

TV seriály

2019 Il Processo (TV seriál)
2017 1993 (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2015 1992 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2013 In Treatment (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 1994 (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 1993 (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 1992 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky