foto

Erika Pluhar

  • nar. 28.2.1939 (80 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aus dem Archiv - Peter Weck (TV film)
2014 Laguna (TV film)
2010 Das Ende ist mein Anfang
2001 Marafona (TV film)
1999 Kinder der Sonne (TV film)
1994 Etwas am Herzen
Rosen aus Jericho
1984 Liebe ist kein Argument
1981 Sommergäste (TV film)
1980 Sonntagskinder
1978 Kameliendame (TV film)
Krásný gigolo, ubohý gigolo
Mann im Schilf, Der
1977 Die Brüder
Gaslicht (TV film)
Smrt nebo svobodu
1976 Feuerwerk
Margarete in Aix (TV film)
1973 Reigen
1972 Der Tod des Ministers (TV film)
Nasrin oder Die Kunst zu träumen (TV film)
Strach brankáře při penaltě
1971 Nacht von Lissabon, Die (TV film)
Tatort - Der Richter in Weiß (TV film)
Zwischenspiel oder Die neue Ehe (TV film)
1970 Endspurt (TV film)
Hier bin ich, mein Vater (TV film)
Inspektor Perrak greift ein
Mit sich allein (TV film)
1969 Schwester Bonaventura (TV film)
Traumnovelle (TV film)
1968 Bel Ami (TV film)
Diese Frau zum Beispiel (TV film)
Moos auf den Steinen
Was Ihr wollt (TV film)
1966 Ollapotrida (TV film)
Tag des Zornes, Der (TV film)
Troerinnen, Die (TV film)
1963 Die Möwe (TV film)
1962 Lumpazivagabundus (TV film)
1961 Die Türen knallen (TV film)

TV seriály

1977 Starej (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

2016 Baumeister der Republik (TV seriál)
2015 Help! - 50 Jahre Beatles in Obertauern (TV film)
2013 Erika Pluhar - Trotzdem. Mein Leben (TV film)
Mein Bezirk: Mein Floridsdorf (TV film)
2012 Sahara in mir

TV pořady

2012 Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge (TV pořad)

Divadelní záznam

1964 Das vierte Gebot (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Laguna (TV film)
2001 Marafona (TV film)

Dokumentární

2012 Sahara in mir

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Laguna (TV film)

Host

TV pořady

2015 Dolezal Backstage (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
Wie wir wurden. Was wir sind (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky