foto

George Winslow

  • nar. 3.5.1946
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 13.6.2015 (69 let)
    Camp Meeker, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Summer Love
Wild Heritage
1956 Rock, Pretty Baby
1955 Artists and Models
1954 Rocket Man, The
1953 Mister Scoutmaster
Páni mají radši blondýnky
1952 My Pal Gus
Omlazovací prostředek
Room for One More

TV seriály

1957 Blondie (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
1954 Dear Phoebe (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Dokumentární

1963 Marilyn - a.z.

TV pořady

1954 The George Gobel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace