foto

Klaus Pohl

  • nar. 30.3.1952 (67 let)
    Rothenburg ob der Tauber, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Cekaonica (TV film) - divadelní hra
2001 99euro-films
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
Stunde des Wolfs (TV film)
1999 Otomo
1991 Superstau
1990 Mauritius-Los (TV film)
1989 Milliardenspiel, Das (TV film)

Divadelní záznam

1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky