foto

Linda Wassberg

  • nar. 9.6.1973 (44 let)
    Linköping, Östergötlands län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Zabijáci z maloměsta
2015 Deportace
2012 Blondie
2011 Jako opice

TV seriály

2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace