foto

Oliver Schwabe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Klassentreffen (TV film)
Tatort - Das Team (TV film)
2016 Wellness für Paare (TV film)
2012 Fraktus
2011 Sohnemänner
2009 Zarte Parasiten
2004 Egoshooter

TV seriály

2015 Jennifer - Sehnsucht nach was Besseres (TV seriál)

Dokumentární

2006 Unser Reigen (TV film)
2003 Die Krokodile der Familie Wandaogo
Liebe weiß-schwarz (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky