foto

Karin de Frumerie

  • nar. 19.12.1978 (38 let)
    Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Moje malá sestra
Muž jménem Ove
2013 Hotel
2011 Irene Huss - Muž s malou tváří (TV film)
2008 Patrik - věk 1,5
2007 En spricka i kristallen (TV film)

TV seriály

2009 183 dagar (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace