foto

Ildy Modrovich

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
The Good, the Bad, and the Crispy (S02E18)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Liar, Liar, Slutty Dress on Fire (S02E02)
Manly Whatnots (S01E04)
2015 Forever (TV seriál)
Punk Is Dead (E19)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Špinavý kšeft (S01E09)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace