foto

Ildy Modrovich

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Lucifer (TV seriál)
Vegas With Some Radish (S03E06)
They're Back Again, Aren't They? (S03E01)
The Good, the Bad, and the Crispy (S02E18)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Liar, Liar, Slutty Dress on Fire (S02E02)
Manly Whatnots (S01E04)
2015 Forever (TV seriál)
Punk Is Dead (E19)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Špinavý kšeft (S01E09)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nepovedená léčba (S05E20)
Smutný konec (S05E15)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt podle poslední módy (S05E04)
Na volném moři (S04E22)
V lázních (S04E19)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Trojitá vražda (S04E05)
další epizody (6)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Po pádu (S03E10)
Nezákonně (S03E05)
Pověst nadevše (S02E22)
další epizody (5)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Hurikán Anthony (S02E06)
Uprchlí vězni (S01E24)
Únik informací (S01E18)
další epizody (4)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Učitel (S01E10)
Cukrová vata (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace