foto

Frédéric Darié

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Prenez une grande grande respiration
2012 La larme du fantôme
2002 Grande brasserie, La (TV film)
Sous bonne garde (TV film)
Šéf na míru (TV film)
2001 Ami Fritz, L' (TV film)
Vol de la colombe, Le (TV film)
2000 Mystère Parasuram, Le (TV film)
1997 Parents modèles, Les (TV film)
Un printemps de chien (TV film)
1996 Dame du cirque, La (TV film)
1995 Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
1994 Bout d'essai
1993 Audacieux, Les (TV film)
Lettre inachevée, La (TV film)
Regarde-moi quand je te quitte (TV film)
Tak daleko, tak blízko!
1992 Un démon sur l'épaule (TV film)
Un flic pourri (TV film)
1991 Děkuji, živote
1989 Boj o slávu

TV seriály

2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Inspektor Motta v podezření (S12E03)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvola na kolejích (S05E01)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 La guerre des privés (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1988 Vent des moissons, Le (TV seriál)
1987 Dítě jménem Ježíš (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Bout d'essai

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace