foto

Alexander Wipprecht

  • nar. 12.8.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tore tančí
2012 Die Geisterfahrer (TV film)
2003 Savannah (TV film)
Schwer verknallt (TV film)
2001 Love Letters - Liebe per Nachnahme (TV film)
2000 Princezna a bojovník

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Dr. Rössler (S02E06)
2014 Die unwahrscheinlichen Ereignisse im Leben von ... (TV seriál)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Tutti Frutti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky