foto

Christian Furrer

  • nar. 1977
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Im Winter, so schön
2015 Vichr 2
2014 Alles Verbrecher- Eiskalte Liebe (TV film)
Im Labyrinth des Schweigens
Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
2012 Viktor a tajemství krokodýlího domu
2008 Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace