foto

Christian Furrer

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Im Winter, so schön
2015 Falsches Spiel (studentský film)
Vichr 2
2014 Alles Verbrecher - Eiskalte Liebe (TV film)
Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
V labyrintu mlčení
2013 Vollnarkose (studentský film)
2012 Viktor a tajemství krokodýlího domu
2008 Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky