foto

James Pumphrey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Buzz
2015 Mr. Intangibles
2013 Awful Nice
2012 Kde je Albert?
2011 High Road

TV seriály

2017 Tarantula (TV seriál)
Pig Head (E10)
2014 Married (TV seriál)
The Getaway (S01E03)
2013 Arrested Development (TV seriál)
Off the Hook (S04E14)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Holky versus obleky (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky