foto

Annalena Schmidt

  • nar. 12.12.1951 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Maleficius (TV film)
2018 Tatort - Kopper (TV film)
Tatort - Vom Himmel hoch (TV film)
Tatort - Waldlust (TV film)
2017 Tatort – Babbeldasch (TV film)
2016 Tatort - Du gehörst mir (TV film)
2015 Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
Tatort – LU (TV film)
2014 Tatort - Blackout (TV film)
Tatort - Zirkuskind
2013 Stiller Abschied (TV film)
Tatort - Freunde bis in den Tod (TV film)
Tatort - Kaltblütig (TV film)
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Alte Freunde (TV film)
Tatort - Der Wald steht schwarz und schweiget (TV film)
Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2011 Tatort - Im Abseits (TV film)
Tatort - Tod einer Lehrerin (TV film)
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
2010 Tatort - Der Schrei (TV film)
Tatort - Hauch des Todes (TV film)
Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)
Vater Morgana
2009 Tatort - Kassensturz (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
2008 Tatort - Der glückliche Tod (TV film)
Tatort - Schatten der Angst (TV film)
2007 Tatort - Die dunkle Seite (TV film)
Tatort - Fettkiller (TV film)
Tatort - Roter Tod (TV film)
Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2006 Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Tatort - Am Abgrund (TV film)
Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
Tatort - Ohne Beweise (TV film)
2004 Tatort - Abgezockt (TV film)
Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
Tatort - Große Liebe (TV film)
2003 Tatort - Leyla (TV film)
Tatort - Romeo und Julia (TV film)
Tatort - Schöner Sterben (TV film)
2002 Tatort - Flashback (TV film)
Tatort - Schrott und Totschlag (TV film)
2001 Místo činu: Ludwigshafen - Dobří přátelé (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
Tatort - Fette Krieger (TV film)
2000 Místo činu: Ludwigshafen - Chladnokrevně (TV film)
Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
1999 Tatort - Kriegsspuren (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
1998 Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
1991 Karniggels

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky