foto

Jiří Veselý

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Czech Made Man
1991 Corpus delicti
1990 Jen o rodinných záležitostech
1989 Čas sluhů
1988 Kopytem sem, kopytem tam
Rytmy
1979 AEIOU

TV seriály

2005 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
další epizody (14)
2000 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme dostali všichni klaustrofobii (S01E14)
Jak maminka k zimnímu spánku ulehla (S01E13)
Jak do babičky vstoupil duch Dobromily Rettigové (S01E12)
další epizody (14)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2019 Ivana Korolová - Kruhy (hudební videoklip)
2018 Ivana Korolová - PMS (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky