foto

Billy Dickson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Believe
2010 Eyes to See
2004 Pop Rocks (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
1996 Frequent Flyer (TV film)
Slib daný Carolyn (TV film)
1995 Fast Company (TV film)
Halloween: Prokletí Michaela Myerse
Živá nebo mrtvá (TV film)
1994 Bullet for Breakfast
MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)
Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story (TV film)
Night Owl (TV film)
Zkažená krev (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Dívka na telefon (TV film)
Grass Roots (TV film)
Chrome Soldiers (TV film)
Secret Passion of Robert Clayton, The (TV film)
Woman with a Past (TV film)
1991 Edge of Honor
Hollister (TV film)
Knight Rider 2000 (TV film)
Oběť lásky (TV film)
Tagget (TV film)
1990 Vestige of Honor (TV film)
1989 Desperado: Badlands Justice (TV film)
Desperado: The Outlaw Wars (TV film)
1988 Grotesque
1987 Code Name: Zebra
Za cenu života

TV seriály

2008 IQ-145 (TV seriál)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Báječné časy (S01E23)
Opět sama (S01E22)
Přátelé (S01E21)
další epizody (12)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Stříbrné zvonky (S01E11)
Buď světu andělem (S01E10)
Drsný vtip (S01E09)
další epizody (11)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dr. House: Houseova labutí píseň (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Believe

TV seriály

2008 IQ-145 (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Believe

TV seriály

2008 IQ-145 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace