foto

Pierre Boulez

  • nar. 26.3.1925
    Montbrison, Loire, Rhône-Alpes, Francie
  • zem. 5.1.2016 (90 let)
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Peefeeyatko

Dokumentární

2012 Hudba na obrazovce
2009 Varese: The One All Alone
2007 Empreintes (TV seriál)
2005 Betty Freeman: A Life for the Unknown (TV film)
2002 Multiple Identities: Encounters with Daniel Barenboim (TV film)
2001 Art That Shook the World (TV seriál)
1983 Jean-Louis Barrault, un homme de théâtre
1966 Stravinsky Portrait, A (TV film)
1964 Chroniques de France (TV seriál)

TV pořady

1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1981 7 sur 7 (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1969 Le soleil des eaux (TV film)

Dokumentární

1983 Jean-Louis Barrault, un homme de théâtre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace