foto

Jean-Philippe Lafont

  • nar. 11.2.1951 (69 let)
    Toulouse, Haute-Garonne, Midi-Pyrénées, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Les Contes d'Hoffmann (TV film)
Válka v hotelu Royal Palace (TV film)
2009 J'étais à Nüremberg (TV film)
2008 Marius et Fanny (TV film)
2002 Samson et Dalila (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
1992 Revenez plaisirs exilés! (Alceste) (TV film)
1987 Babettina hostina
1985 Slovo policajta
1984 Moïse (TV film)
1981 La périchole (TV film)

TV seriály

2014 Ceux de 14 (TV seriál)
1996 Úžasná rodina (TV seriál)
Nicolas s'en va-t-en guerre (S03E01)

Host

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky