foto

Klaus Rohrmoser

  • nar. 4.1.1953 (66 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Geschmack von Leben
Present of the Past
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1988 Unter Freunden
1987 Ossegg oder Die Wahrheit über Hänsel und Gretel
1985 Novembermond
1984 Kaltes Fieber
Malambo

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky