foto

Didier Vasseur

  • zem. 2004
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Poslední z romantiček (TV film)
Un flic presque parfait (TV film)
Un père inattendu (TV film)
1996 Génération vidéo (TV film)
Petite soeur (TV film)
Une histoire d'amour à la con
1994 Obchodní záležitost
1993 Ascension Express (TV film)
Face the Music
1992 Jo et Milou (TV film)
Strom sváru (TV film)
Évasion (TV film)
1991 Crimes et jardins (TV film)
La Contre-allée
Pokojská (TV film)
Prý jsme manželé (TV film)
1990 Autrichienne, L'
Jedna, nebo tři ženy?
Když jedna bota sedí ... (TV film)
Sladká pomsta
1989 Banquet, Le (TV film)
Suivez cet avion
1985 Diamant de Salisbury, Le (TV film)
Histoire en marche: Le serment, L' (TV film)
Visage de chien
1984 Emportez-la avec vous (TV film)
Irène et Fred (TV film)
La gourmande (TV film)
1983 Clémentine (TV film)
1982 Ours en peluche, L' (TV film)
Point d'eau, Le
1980 Just Blonds
T'inquiète pas, ça se soigne
1979 Frisée aux lardons, La
1978 Blackout
1977 Cauchemares
Mâles hard corps
1976 Le musée
1974 Y'a un os dans la moulinette
1973 Le désir et la volupté
Serre-moi contre toi, j'ai besoin de caresses

TV seriály

2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Soukromá aféra (S13E04)
Tajemství dětí (S13E03)
Zrádné pátrání v minulosti (S13E02)
další epizody (4)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Smrt klenotníka (S12E05)
Piráti silnic (S12E04)
další epizody (6)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
Zlomené srdce (S11E02)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
další epizody (6)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
další epizody (6)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
Past na policajta (S08E01)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Rej masek (S07E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Touha po pomstě (S06E02)
Případ z pouti (S06E01)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Obchod s dětmi (S05E05)
Vrah z parkoviště (S05E03)
Revolver na úvěr (S05E02)
další epizody (4)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
Dávná nenávist (S04E05)
Zavražděná snoubenka (S04E04)
další epizody (6)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Bližší košile než kabát (S03E07)
Malý svědek (S03E06)
Rozchod (S03E05)
další epizody (7)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
1992 La guerre des privés (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Orages d'été (TV seriál)
1988 Vent des moissons, Le (TV seriál)
1981 Ennemi de la mort, L' (TV seriál)
1980 Papa Poule (TV seriál)
1977 Fachoda (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace