foto

Yves Collignon

  • nar. Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Imposture (TV film)
2012 Clara s'en va mourir
2010 Vieilles canailles (TV film)
2009 12 balles dans la peau pour Pierre Laval
Entre deux eaux (TV film)
L'Affaire Salengro (TV film)
2003 Shadow girl - La fille de l'ombre
1996 Saint-Exupéry: La dernière mission (TV film)
1994 Fusil de bois, Le
1992 Alibi perfetto
1991 Modré sešity (TV film)
Money
1990 Bouřlivý život
Non aprite all'uomo nero (TV film)
1989 Oggi ho vinto anch'io (TV film)
1988 Due croci, Le (TV film)
1987 Amantide - Scirocco
1985 Brigade des moeurs
1984 Aldo et Junior
Králova bláznovství
1982 Noc ve Varennes
Salut, j'arrive
1980 C'est encore loin l'Amérique?
1979 Nuit de l'été, La (TV film)
1978 Les Bidasses au pensionnat
1977 Cailles sur canapé - a.z.
1976 Tous les chemins mènent à l'homme
1975 Pied!.., Le
À bout de sexe
1974 Les maîtresses de vacances
Rallye des joyeuses, Le
1973 Les Démoniaques
1972 Les Baiseuses

TV seriály

2018 Vlčí instinkt (TV seriál)
Devět kamenů (S04E01)
Policajtka Barbie (TV seriál)
L'enfer est pavé de bonnes intentions (S06E07)
2015 1992 (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2012 Si près de chez vous (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Paradis perdu (S01E04)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
1999 Evamag (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
1996 Indaba (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
St. Tropez (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cielo non cade mai, Il (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky