foto

Jack Claudany

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Happy End
2015 Les yeux ouverts (TV film)
2014 La malédiction de Julia (TV film)
Trest pro mého syna (TV film)
2013 Vraždy podle Agathy Christie: Němý svědek (TV film)
2007 La Boîte à images (TV film)
2003 Une famille à tout prix (TV film)
2002 Qui mange quoi? (TV film)
1989 Mieux vaut courir (TV film)
1982 L'adélaïde (TV film)
1980 Traque, La (TV film)

TV seriály

2016 Baron noir (TV seriál)
Shutdown (S01E06)
2015 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Agence, L' (TV seriál)
Maria Vandamme (TV seriál)
1986 Cinq filles à Paris (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace