foto

Andrée Champeaux

  • nar. 1.12.1905
    Lyon, Rhône, Rhône-Alpes, Francie
  • zem. 12.11.2006 (100 let)
    Couilly-Pont-aux-Dames, Seine-et-Marne, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Šroub
1991 Héloïse (TV film)
1986 Mariage blanc (TV film)
1985 Année terrible, L' (TV film)
1984 Lucienne et le boucher (TV film)
Une femme jalouse (TV film)
1982 Bulvár vrahů
1981 Diva
Quatre femmes, quatre vies: Être heureux sans le bonheur (TV film)
Roman du samedi: Mémoires de deux jeunes mariées, Le (TV film)
1980 Bruges la morte (TV film)
1979 Éclaircie, L' (TV film)
1977 Chandelier, Le (TV film)
La lettre écarlate (TV film)
1976 Le gentleman des Antipodes (TV film)
1975 Père Amable, Le (TV film)
Van der Valk a mrtví (TV film)
1974 Dernière carte, La (TV film)
La voleuse de Londres (TV film)
Madame Baptiste (TV film)
Plaies et bosses (TV film)
Rodina Grossfelderů (TV film)
1973 Enlèvement, L' (TV film)
L'enlèvement (TV film)
Plein soleil (TV film)
Romain Kalbris (TV film)
1972 Bar de la fourche, Le
Chemins de fer, Les (TV film)
François Malgorn, séminariste ou celui qui n'était pas appelé (TV film)
Mauprat (TV film)
1970 Lancelot du lac (TV film)
Un otage (TV film)
Élise ou la vraie vie
1968 La forêt noire (TV film)
1963 Madame Sans Gêne (TV film)
1942 Mam'zelle Bonaparte
1941 Péchés de jeunesse
Valet maître, Le
1939 Grand-père
1938 Une de la cavalerie
1937 La dame de Vittel
1936 Bach détective
Maison d'en face, La
Poule sur un mur, Une
1935 Dora Nelson
Époux célibataires, Les
1933 Je te confie ma femme
1932 Affaire classée
Perle, La
1931 L'Amour à l'américaine
Le roi du cirage
1911 Romain Kalbris

TV seriály

1990 Nouvelles de Marcel Aymé (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1982 Toutes griffes dehors (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1980 Fortune des Rougon, La (TV seriál)
Histoires étranges (TV seriál)
1978 Docteur Erika Werner (TV seriál)
Le temps d'une République (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Poupée sanglante, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky