foto

George Monbiot

  • nar. 27.1.1963 (55 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chris Packham's Natural Selection

Dokumentární

2018 Vegan 2018
2014 Jak vlci mění tok řek - vyp.
Radikální přátelé - a.z.
2013 Creating Freedom: The Lottery of Birth
Projekt Příroda
2012 Hrabiví prolhaní bastardi - a.z.
2010 How to Boil a Frog
2007 God Is Green (TV film)
The Human Footprint (TV film)
2002 Fed Up!

TV pořady

2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1982 Channel 4 News (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Jak vlci mění tok řek

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Jak vlci mění tok řek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace