foto

Sylvain Joubert

  • nar. 24.7.1944
    Saint-Philibert-de-Grand-Lieu, Loire-Atlantique, Pays de la Loire, Francie
  • zem. 7.2.2000 (55 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 La Route à l'envers (TV film)
1994 Un crime de guerre (TV film)
1991 Alerte rouge, L' (TV film)
1982 Vraní útes (TV film)
1981 Gaston Lapouge (TV film)
1974 Vitesse du vent, La (TV film)

TV seriály

1994 Kaskadér (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 La Route à l'envers (TV film)
1994 Un crime de guerre (TV film)
1991 Alerte rouge, L' (TV film)
1984 Femmes de personne
1982 Vraní útes (TV film)
1980 L'ami dans le miroir (TV film)
La falaise aux corneilles (TV film)
1979 Esprit de famille, L'
1978 Ne pleure pas
1974 Vitesse du vent, La (TV film)
1973 Strašný sen (TV film)
1972 Dobrodružství je dobrodružství
Tête à l'envers, La (TV film)
1970 Nous n'irons plus au bois
1969 Freddy (TV film)
1968 Bas-fonds, Les (TV film)
Franciscain de Bourges, Le
Une femme sans importance ( (TV film)
1967 Le Voleur d'enfants (TV film)

TV seriály

1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1986 Félicien Grevèche (TV seriál)
1985 La patrie en danger (TV seriál)
1979 Un comédien lit un auteur (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
1970 Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace