foto

Jean-Pierre Leroux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Being Homer Simpson
1980 Vol d'Icare, Le (TV film)
1977 Záletník 2
1976 Soudce a vrah
1973 Dialectique peut-elle casser des briques?, La - vyp.
1970 Roztržitý
1969 Aladinova kouzelná lampa - vyp.
1968 Turcaret (TV film)

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1997 Blake et Mortimer (TV seriál) - vyp.
1990 Tintinova dobrodružství (TV seriál) - vyp.
1989 Tribunal (TV seriál)
1984 Rainbow Brite (TV seriál)
1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)
Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1968 Atomistes, Les (TV seriál)
Provinces (TV seriál)
1967 Les habits noirs (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dear America: Letters Home from Vietnam (TV film) - vyp.

Režijní filmografie

TV pořady

1981 20 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky