foto

Pär Andersson

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mini
2013 Něha
2011 Jízdenka do Antibes

TV seriály

2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace