foto

Risa Sudó

  • nar. 24.7.1976 (42 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Makuko
2016 Chihoshi wo Kau Onna (TV film)
Kuhana!
2015 Drawing Days
Šinja šokudó
2014 Ogawačó Serenade
2012 Bokura ga ita
Bokura ga ita: Part 2
Oyaji ga Kureta Himitsu~Shimoarai 5Kyodai no Kikyo (TV film)
2010 Raió
2006 Densha otoko Deluxe (TV film)
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
2003 A Heart of the Sea
Robokon
2002 Kjúmei bjótó 24dži supešaru 2002 (TV film)
2001 Gakkō no kaidan: Mononoke supesharu (TV film)
1996 Atolanta bugi

TV seriály

2018 Survival Wedding (TV seriál)
2017 Kuro no šó (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Šin'ja šokudó: Tokyo Stories (TV seriál)
2015 Eikyuu Shushoku Shiken (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
Serafuku to Uchujin (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Risō no Musuko (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
2009 Uta no Onii-san (TV seriál)
Šinja šokudó (TV seriál)
2008 Saito San (TV seriál)
2007 Juken no kamisama (TV seriál)
2006 Saijúki (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
Jasašii džikan (TV seriál)
2004 Medaka (TV seriál)
Musume to ikuru saigo no nacu (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Saigo no Bengonin (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Double Score (TV seriál)
Ginza no Koi (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Rasen (TV seriál)
1998 Ten Urara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace