foto

Lucie Avenay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ogre de barbarie, L' (TV film)
1981 Talou (TV film)
1976 Cousin Pons, Le (TV film)
Pomocník
1973 L'Invitation
1970 Black Out
1968 Quatre d'entre elles
1942 L'oasis dans la tourmente

TV seriály

1980 Dames de coeur, Les (TV seriál)
1976 Village englouti, Le (TV seriál)
1973 Le premier juré (TV seriál)
1972 Dernières volontés de Richard Lagrange, Les (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Sixième sens, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky