foto

Chema de Miguel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 20-N: Los últimos días de Franco (TV film)
2007 Los veraneantes
2005 Tajemný let
2001 Intacto
Johana Šílená
1998 Moje první noc
1997 En medio de ninguna parte
Niño nadie
1989 Bajarse al moro
1988 Nani musí zemřít

TV seriály

2011 Isabel (TV seriál)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2008 Guante blanco (TV seriál)
2007 Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1997 Virtud del asesino, La (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
1993 Brigada central 2: La guerra blanca (TV seriál)
Lleno, por favor (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky