foto

Fuku Suzuki

  • nar. 17.6.2004 (15 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kessan! Čúšingura
2017 Mix
Nekonin
Umibe no šúkan taišú
ボクのお年玉はどこ? (TV film)
2016 Anibásarí
2015 Pirameki Koyaku Koi Monogatari Koyaku ni Akogareru Subete no Oyako no Tameni
2014 Akumu-chan The Movie
Barairo no Bûko
Cong ming de yi xiu zhi fan dou gong zhu
Marumo no Okite (TV film)
2013 Ikkjú-san 2 (TV film)
Kodomo keisacu
2012 Eiga Doraemon: Nobita to kiseki no šima
Ikkjú-san (TV film)
Jókai ningen Bem
2011 Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi! (TV film)
2010 Samurajský pudink
2009 Ghost Town no Hana (TV film)

TV seriály

2019 Kokiči no njóbó (TV seriál)
Kokiči, inkjo šite musui to naru (E08)
Onobu, oiran no fumidzukai ni naru (E07)
Onobu, nezumi kozó no ičimi ni naru (E06)
další epizody (8)
2017 Nekonin (TV seriál)
Warotenka (TV seriál)
2015 3 nin kyôdai (TV seriál)
Fuben na benrija (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Taikomochi no tatsujin: Tadashii XX no homekata (TV seriál)
2014 Keiji 110 kiro 2 (TV seriál)
Kyaroringu: Kurisumasu no kiseki (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Onna Nobunaga (TV seriál)
Otto no kanodžo (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Júša Jošihiko to akurei no kagi (TV seriál)
Kodomo Keisatsu (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Deka Wanko (TV seriál)
Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
Jókai ningen Bemu (TV seriál)
Marumo no okite (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
Sukúru!! (TV seriál)
2010 Daimajin Kanon (TV seriál)
Nagareboši (TV seriál)
2009 Keikan no chi (TV seriál)
2008 Shoni Kyumei (TV seriál)
Čímu Bačisuta no eikó (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky