foto

Jeff Alexander

  • nar. 2.7.1910
    Seattle, Washington, USA
  • zem. 23.12.1989 (79 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1980 More Wild Wild West (TV film)
1979 But Mother! (TV film)
The Wild Wild West Revisited (TV film)
1978 Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
1976 New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
1975 Daughters of Joshua Cabe Return, The (TV film)
1974 Sex Symbol, The (TV film)
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
1970 Dirty Dingus Magee
1968 Day of the Evil Gun
Elvis: Speedway
Podporujte svého šerifa!
1967 Elvis Presley: Pořádný průšvih
Mejdan
1965 Honáci
1964 From Here to There
Searching Eye, The
1962 Kid Galahad
1961 The George Raft Story
The Murder Men
1960 All the Fine Young Cannibals
1959 Altánek
Ask Any Girl
It Started with a Kiss
The Mating Game
1958 Ovčák
Party Girl
The High Cost of Loving
1957 Gun Glory
Křídla orlů
Slander
Vězeňský rock
1956 Ransom!
The Great American Pastime
These Wilder Years
1955 Něžná past
1954 Prisoner of War
Rogue Cop
1953 Escape from Fort Bravo
Remains to Be Seen
The Affairs of Dobie Gillis
1951 Westward the Women
1947 It's a Grand Old Nag

TV seriály

1977 Logan's Run (TV seriál)
1975 Columbo (TV seriál)
Zapomenutá dáma (S05E01)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Valentine's Day (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Come Wander with Me (S05E34)
1963 The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Trouble with Templeton (S02E09)
1958 The George Burns Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)

Dokumentární

1968 Why Man Creates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace