foto

Masana Bokuzó

  • nar. 11.8.1970 (50 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hotel Royal
2019 Kacuben!
2017 Tantei wa bar ni iru 3
2016 Kenji no Honkai (TV film)
Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 39 (TV film)
2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Hero
Taxi Driver no Suiri Nisshi 37 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 38 (TV film)
2014 Taxi Driver no Suiri Nisshi 35 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 36 (TV film)
2013 Taxi Driver no Suiri Nisshi 32 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 33 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 34 (TV film)
2012 Another
Taxi Driver no Suiri Nisshi 30 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 31 (TV film)
2011 Ašita no Džó
Hayabusa
Kore de ii no da! Eiga Akacuka Fudžio
Propose Kyodai (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 29 (TV film)
2010 Kazura
Taxi Driver no Suiri Nisshi 26 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 27 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 28 (TV film)
2009 General Rouge no gaisen
Kansen rettó
Parēdo
Taxi Driver no Suiri Nisshi 25 (TV film)
2008 Happî furaito
Komori seikatsu kôjô kurabu
L: Change the World
Myu no Anyo Papa ni Ageru
Taxi Driver no Suiri Nisshi 24 (TV film)
2007 Atenšon purízu supešaru: Jóko, Hawai ni tobu
Hero
Taxi Driver no Suiri Nisshi 23 (TV film)
2006 Hero (TV film)
Shinjuku no Haha Monogatari (TV film)
Soredemo boku wa yattenai
Taxi Driver no Suiri Nisshi 22 (TV film)
Yonimo Kimyona Monogatari 2006 Aki no Tokubetsuhen (TV film)
2005 Ai šite jo
Irasshaimase, kanja-sama
Sakigake!! Chromartie kókó: The movie
Taxi Driver no Suiri Nisshi 20 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 21 (TV film)
2004 Taxi Driver no Suiri Nisshi 18 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 19 (TV film)
Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
2003 Shomuni Forever (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 17 (TV film)
2002 Taxi Driver no Suiri Nisshi 16 (TV film)
2001 Taxi Driver no Suiri Nisshi 14 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 15 (TV film)
2000 Supésutoraberázu
Taxi Driver no Suiri Nisshi 12 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 13 (TV film)
1999 Taxi Driver no Suiri Nisshi 11 (TV film)
1998 Taxi Driver no Suiri Nisshi 10 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 8 (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 9 (TV film)
1997 Taxi Driver no Suiri Nisshi 7 (TV film)
1995 Taxi driver no suiri nišši 5 (TV film)
Taxi driver no suiri nišši 6 (TV film)
1994 Taxi Driver no Suiri Nišši 3 (TV film)
Taxi driver no suiri nišši 4 (TV film)
1993 Taxi driver no suiri nišši 2 (TV film)
1992 Taxi driver no suiri nišši (TV film)

TV seriály

2020 Yell (TV seriál)
Uta no čikara 5/5 (E85)
Uta no čikara 4/5 (E84)
Uta no čikara 3/5 (E83)
další epizody (5)
2019 In hand (TV seriál)
Innocence: Enzai bengoši (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Ossan's Love: In the Sky (TV seriál)
Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
Otona kókó (TV seriál)
Tachibana Noboru Seishun Tebikae Season 2 (TV seriál)
2016 Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Heat (TV seriál)
2014 Henšin (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
TOKYO23: Survival City (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Mahoro ekimae bangaichi (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Kazoku hakkei (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Taro no tou (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 54 (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
2009 Inpei Shirei (TV seriál)
Werukame (TV seriál)
2008 Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)
Onna Keiji Mizuki 2 (TV seriál)
Sakura-šo no onnatači (TV seriál)
Seito shokun! (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
2005 Dekabeya (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
2002 Koisuru Top Lady (TV seriál)
Psycho Doctor (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
2000 Shomuni 2 (TV seriál)
Trick (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky