Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake, Katagiri a Samantha pátrají po pravdě o Polině a Sato se drží při životě. Ne všichni z Chihara-kai však doufají v jeho plné zotavení. (HBO Max)

Recenze (3)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak především je scénaristická debilita si myslet, že když se po dvou letech naváže na neuzavreny příběh, divák z toho bude něco mít. Žádný sumář, žádná snaha zopakovat klíčová fakta. Jediná šance tedy je pochopit do čeho jsem po letech znovu nastoupil z několika linek a chytat každé slovo které milosrdném něco vysvětlí (a že jich není moc). Další věc jsou herci. Jeden znatelně zestárnul a druhý ztloustnul. Za jeden den… prostě idiot scénárista. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bála jsem se, jak to bude s druhou sérií. Vím, že Ansel čelil nějakým obviněním a když nepočítám West Side Story, (které šlo do produkce ještě před veškerým tím zmatkem), Elgort zmizel ze scény....No a přece jsme se dočkali. Jop, ty dva roky jsou znát. Nevím jak pro ostatní diváky, ale já měla ve všem takový maglajs... Nicméně příběh vtáhl do děje a já si nadupanou první epizodu nesmírně užila. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama