foto

Erico Salamone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 L'Enfant caché
2017 L'Ascension
Les corps purs
2015 L'emprise (TV film)
2014 La French
Les Rayures du zèbre
2013 Möbius
Silence des églises, Le
2012 Detektivem nanečisto
2011 Býčí šíje
Moi, Michel G., milliardaire, maître du monde
Životní šance
2010 Coup de chaleur (TV film)
Libre échange
2009 Diamant 13
Facteur chance ( (TV film)
Fausses innocences (TV film)
2008 Départ
Françoise Dolto, le désir de vivre (TV film)
Serial Killer
2007 Control X
2005 Pom, le poulain
2004 Carlo
2002 Tous les chagrins se ressemblent (TV film)
2001 Les voyages extraordinaires de Jules Verne - La Jangada
Les voyages extraordinaires de Jules Verne - Voyage au centre de la terre
Nana (TV film)
Violon brisé, Le (TV film)
2000 Bídníci (TV film)
1996 Génération vidéo (TV film)
J'ai eu dur!
1993 Ce soir je rentre à Braine-l'Alleud (TV film)
L'Instinct de l'ange
1992 Camion

TV seriály

2020 GR5 (TV seriál)
Den Weg zu Ende gehen (E08)
Neue Spuren (E06)
Unfreiwillige Beichten (E05)
další epizody (5)
2019 Jednotka 42 (TV seriál)
Délit de jeu (S02E03)
2018 Pátrací oddělení (TV seriál)
Traquée (S12E09)
La Machine (S12E08)
Grand froid (S12E01)
2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S06E11)
Epizoda 9 (S06E09)
2014 Esprits de famille (TV seriál)
Nezvěstní (TV seriál)
Return to Eden (S01E07)
Ráj (S01E01)
2013 De Ridder (TV seriál)
Na vlámských polích (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Des soucis et des hommes (TV seriál)
Main Courante (TV seriál)
La goutte d'eau (E07)
Salamandr (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Melting Pot Café (TV seriál)
Karine superstar (S03E04)
Un horrible shopping center (S03E02)
2009 Jes (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
La Cour des grands (TV seriál)
Melting Pot Café (TV seriál)
Noir-jaune-rouge (S02E06)
Un bébé royal ? (S02E05)
Le Chien de Miss Molenbeek (S02E04)
další epizody (5)
2007 Melting Pot Café (TV seriál)
La Fête nationale (S01E06)
L'Or de Léopold (S01E05)
La Fin des avions bleu et blanc (S01E04)
další epizody (6)
2006 Homicides (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Dokumentární

2016 Ebenové otroctví (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky