foto

Laurent Desponds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 96 hodin: Zúčtování
2013 Chvíle setkání
Cookie
2010 Zvonění ledu
2006 Prezident
2003 Fanfán Tulipán
Taxi 3
2002 Kurýr

TV seriály

2012 Main Courante (TV seriál)
2011 Les procès de l'Histoire (TV seriál)
2010 Kali (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 Terre de lumière (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
Docteur Claire Bellac (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace