foto

Quentin Baillot

  • nar. Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kde je moje tělo?
2015 Pierre Brossolette ou les passagers de la lune (TV film)
2014 Alex Hugo, la mort et la belle vie (TV film)
Mrtvý v Seině (TV film)
Vraždy podle Agathy Christie: Karty na stole (TV film)
2012 Nesplacený dluh (TV film)
Velký Georges (TV film)
2011 Accident de parcours (TV film)
La nuit du réveillon (TV film)
Pour Djamila (TV film)
2010 Darwin 2.0 (TV film)
Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
2009 Zločinecký ráj (TV film)
2008 L'Affaire Bruay-en-Artois (TV film)
Miroir, mon beau miroir (TV film)
2007 Uberts
2006 Tajemné dítě (TV film)
Temná minulost (TV film)
2004 Cliente, La (TV film)
Vražedná noc (TV film)
2003 Un fils de notre temps (TV film)
Vítejte u Rozových
2001 Noční podnik
Středa, ten šílený den!
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
1995 Arrêt d'urgence (TV film)
1994 L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse

TV seriály

2020 Alexandra Ehle (TV seriál)
La Survivante (S02E01)
2018 Alexandra Ehle (TV seriál)
L'Hermaphrodite (S01E04)
La Mort vivante (S01E03)
Fou volant (S01E02)
2016 Marseille (TV seriál)
A voté (S01E07)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
Intox (S01E04)
další epizody (4)
Caïn (TV seriál)
Pour vivre heureux (S04E04)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Jako pták bez křídel (S01E02)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
2013 Lazy Company (TV seriál)
Vaugand (TV seriál)
La Neuvième Marche (E02)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2009 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Alerte enlèvement (S03E04)
Derrière les barreaux (S03E01)
2008 Hero Corp (TV seriál)
Policajti (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Dokumentární

2014 Muž, který zachránil Louvre (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky