foto

Denise Chalem

  • nar. 25.4.1952 (68 let)
    Cairo, Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 L'esprit de famille (TV film)
2012 Divorce et fiançailles (TV film)
2002 Gave, Le (TV film)
2001 Lisa
2000 Místa zločinu
1999 Le sourire du clown
1998 Ça commence à bien faire! (TV film)
1996 Attends-moi (TV film)
1995 Femme piégée, La (TV film)
Úplné zatmění
1994 B comme Bolo (TV film)
Nebožtíci přejí lásce (TV film)
Éclats de famille (TV film)
1993 Cukr, káva, limonáda
1992 Ptáčnice (TV film)
1991 Le Maison vide (TV film)
1989 Léto revoluce (TV film)
Příliš krásná
1988 Camille Claudelová
1983 Homme qui aimait deux femmes, L' (TV film)
Trois morts à zéro (TV film)
1982 Bídníci (TV film)
Côte d'amour, La
1981 T'es grand et puis t'oublies (TV film)
1978 Selimova cesta (TV film)

TV seriály

2013 Détectives (TV seriál)
Avis de coup de vent (S01E08)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2001 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Des apparences trompeuses (S07E05)
Julie Lescautová (TV seriál)
Osudová krása (S10E04)
1999 Crèche, La (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1994 Ševcův syn (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1984 Machinations (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky