foto

José Manuel Cervino

  • nar. 29.10.1940 (80 let)
    Arona, Santa Cruz de Tenerife, Canary Islands, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oro
2016 Nacida para ganar
2011 Chispa de la vida, La
2010 Balada o smutné trumpetě
2009 Dos billetes
2007 13 růží
Hvězdná louka
Lola, la película
2006 La caja
2004 Escuela de seducción
Frío sol de invierno
Tánger
2003 Abajo firmantes, Los
2002 Zero/infinito
2001 Dama de Porto Pim
1999 Sobreviviré
1998 Atómica
Mararía
1996 Bouřlivá láska
Menos que cero
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
Hotel y domicilio
1987 El Lute: camina o revienta
Guarapo
Lorca, smrt básníka (TV film)
Monja alférez, La
1986 Adiós pequeña
Rey y la reina, El (TV film)
Válka bláznů
1985 No se lo digas a nadie
1984 Últimas tardes con Teresa
1983 El crack II
El pico
Le Cercle des passions
Percusión
1982 Colegas
1981 Crack, El
Fuga de Segovia, La
Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
Maravillas
Mujer del ministro, La
1980 El crimen de Cuenca
Gay Club
Navajeros
Viva la clase media
1979 Insólita y gloriosa hazaña del cipote de Archidona, La
Operación Ogro
1978 El Diputado
Sacerdote, El
Sedm lednových dnů
Sonámbulos
1977 Camada negra
Con uñas y dientes
Klub sebevrahů (TV film)
1976 Colorín colorado
Emilia... parada y fonda
1972 Novios de mi mujer, Los
1971 Simón, contamos contigo
1970 Pierna creciente, falda menguante

TV seriály

2020 Vamos Juan (TV seriál)
2013 Gran Reserva. El origen (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
1997 Don Juan (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1993 Brigada central 2: La guerra blanca (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1990 Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky