foto

Guy-Pierre Mineur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 8th Wonderland
2001 Pas d'histoires!
1998 Sucre amer
1996 Deep Secrets (TV film)
1995 ...à la campagne
1992 La Petite amie d'Antonio
1990 Six crimes sans assassins (TV film)
1982 Une glace avec deux boules ou je le dis à maman
1981 Guerre des insectes, La (TV film)
1978 Coco la Fleur, candidat
1975 Nenapravitelný
1971 Atout sexe
1967 Vampirisme

TV seriály

1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Paul et Virginie (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky