foto

Marie Rousseau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arnaud fait son 2ème film
2011 Le temps du silence (TV film)
Rituels meurtriers (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2004 Strážce majáku
2003 Mes enfants ne sont pas comme les autres
Signe d'hiver
2002 Le Doux amour des hommes
Veronika chce spravedlnost (TV film)
2000 Lise et André
Merci pour le geste
1999 Les Passagers
1996 Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)

TV seriály

2018 Profil zločinu (TV seriál)
La vie rêvée (S09E10)
2013 Détectives (TV seriál)
Doubles vies (S01E03)
Les Limiers (TV seriál)
D520 (E01)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2009 La vie est à nous (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Mortelle cavale (S09E03)
2002 Action Justice (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Fred a jeho orchestr (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizení (S10E05)
1999 Mélissol (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Passeur d'enfants (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky