foto

Alain Chevallier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tatínek a nikdo jiný (TV film)
1989 Enfants du désordre, Les
1987 Nouveaux tricheurs, Les
Papillon du vertige
1986 Entourloupe, L' (TV film)
Monte Carlo (TV film)
1983 Cap Canaille
1982 Prachy v prachu
1980 Cocktail Molotov
1977 La Communion solennelle
Prožít si své peklo
Sedmá rota za úplňku
1974 L'Uomo senza memoria
Le Milieu du monde
1973 Écrivains, Les (TV film)
1968 Bye bye, Barbara
1967 Un auteur à succès (TV film)
1966 Chevalier des Touches, Le (TV film)
1962 Une femme aux abois

TV seriály

1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1986 Symphonie (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1978 Ces merveilleuses pierres (TV seriál)
1976 Chirurgien de Saint-Chad, Le (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
Village englouti, Le (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 Temps de vivre, le temps d'aimer, Le (TV seriál)
1972 Pont dormant (TV seriál)
1971 Tang (TV seriál)
1970 Sixième sens, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky