foto

Marie Lenoir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ymma
2012 Radiostars
2010 Něco za něco
2007 Falešná identita
2005 Roi soleil, Le
2004 3 garçons, 1 fille, 2 mariages (TV film)
2001 Cena za pravdu (TV film)
1999 Reçois et tais-toi
1998 Riches, belles, etc.
1995 23 rue des Francs Bourgeois
Comment devenir cinéaste sans se prendre la tête
1992 Pognon sur rue (TV film)
1990 Fantóm opery (TV film)
Ice-cream et châtiment
1988 Corps z'a corps
Palace (TV film)
1986 Trop tard Balthazar
1981 Tovaritch (TV film)
1979 Hôtel du libre-échange, L' (TV film)

TV seriály

2016 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Parabellum (S04E08)
Loin des yeux (S04E05)
Dernière danse (S04E04)
2015 Au service de la France (TV seriál)
Une Femme moderne (S01E06)
Un peu de soleil (S01E03)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2007 Hôpital, L' (TV seriál)
2005 Žena zákona (TV seriál)
Les Liens du Sang (S10E01)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Zone dangereuse (S04E03)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Paradis d'enfer (TV seriál)
1991 Les Z'invincibles (TV seriál)
Myster Mocky présente (TV seriál)
Trouble-fête, Les (TV seriál)
1990 Fleur bleue (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace