foto

Christian Abart

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Comme des garçons
Madam služebná
2016 The Model
2013 Avis aux intéressés
Moustache from the Moon
2011 Easy Change
2010 Jiný Dumas
2009 Celluloïd gangster
2007 Jaký otec, taková dcera
2000 Un jeune Français (TV film)
1997 Pédagogie
Quand le soleil meurt
1992 Une maman dans la ville (TV film)
Un flic pourri (TV film)
1991 Carnassiers, Les (TV film)
La femme des autres (TV film)
1987 Utonutí zakázáno

TV seriály

2016 Profil zločinu (TV seriál)
Le retour (S07E05)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Petits secrets entre voisins (TV seriál)
Y'a pas d'âge (TV seriál)
2012 Mon histoire vraie (TV seriál)
Si près de chez vous (TV seriál)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Groland.con (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2008 Groland magzine (TV seriál)
Les Fées Cloches (TV seriál)
Resistance (TV seriál)
2006 Préjudices (TV seriál)
2003 Modré hlubiny (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bulles de Vian (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace