foto

Nino Ferrer

  • nar. 15.8.1934
    Janov, Itálie
  • zem. 13.8.1998 (63 let)
    Saint-Cyprien, Lot,, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1982 Litan
1981 Les babas cool
1975 Emilienne
1970 Un été sauvage
1969 Il pleut dans ma maison

TV seriály

1969 Agence Intérim (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Litan
1970 Un été sauvage
1969 Delphine
L'homme qui venait du Cher (TV film)
1966 Palpitations (TV film)
1964 Ces dames s'en mêlent
Laissez tirer les tireurs
1950 La noche del sábado

TV seriály

1994 Studio Gabriel (TV seriál)
1972 Midi Trente (TV seriál)
1965 Dim Dam Dom (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Ring Parade (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky