foto

Gisèle Grimm

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Mariage du siècle, Le
1984 Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1983 Grace Kelly (TV film)
1982 Ami(e) étranger, L' (TV film)
Dárek
1981 Adieu ma chérie (TV film)
Dívka z Lotrinska
Sang des Atrides, Le (TV film)
1980 Des vertes et des pas mûres (TV film)
1979 Brigade mondaine: La secte de Marrakech
1978 Balada o bratrech Daltonových
Brigade mondaine
La Belle emmerdeuse
1977 Gloria
Jeunes filles, Les (TV film)
La grande frime
Une fille cousue de fil blanc
Vaincre à Olympie (TV film)
1976 12 úkolů pro Asterixe
1975 Les galettes de Pont-Aven
1974 Bonzesse, La
Impossible... pas français
1972 La fin et les moyens (TV film)
1970 Aventures de Zadig, Les (TV film)
Obratník Raka
1967 Jerk à Istambul
1966 Peníze a život
Trojitý kříž
1964 Trafics dans l'ombre
1963 Ballade pour un voyou
Méfiez-vous, mesdames!
OSS 117 se déchaîne
1962 L'Assassin est dans l'annuaire
Vient de paraître (TV film)
1961 Kněz Léon Morin
1960 Week-end surprise (TV film)
1959 Arrêtez le massacre
Cigarettes, whisky et petites pépées
Le Travail c'est la liberte
Le femme et la pantin
Tulák Archimedes
Ulice Montmartre č.125
Yeux de l'amour, Les
1958 Prisons de femmes
Un drôle de dimanche
1956 Je reviendrai à Kandara

TV seriály

1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1985 Jeu, set et match (TV seriál)
1984 Allô Béatrice (TV seriál)
Amours des années 50, Les (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
Miss (TV seriál)
Tourbillon des jours, Le (TV seriál)
Yeux bleus, Les (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
1977 Dossiers: Danger immédiat (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Lune papa, La (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
1975 Aurore et Victorien (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
1972 Demoiselle d'Avignon, La (TV seriál)
Pont dormant (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1967 Chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace