foto

Alain Quercy

  • nar. 26.4.1928
    Paříž, Francie
  • zem. 24.6.2012 (84 let)
    Blois, Loir-et-Cher, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Petite Fadette, La (TV film)
1998 Alambic, L' (TV film)
1985 Visum nach Nirgendwo (TV film)
1981 Un chien de saison (TV film)
1980 Carton rouge, Le (TV film)
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Grotte aux loups, La (TV film)
Le devine-vent (TV film)
Les maîtres sonneurs (TV film)
1976 François le Champi (TV film)
1973 Avec son compère le brochet (TV film)
La bonne conscience (TV film)
La difficulté d'être onze (TV film)
1969 Bruno, l'enfant du dimanche
Plus jamais seuls

TV seriály

1980 La vie des autres (TV seriál)
1979 Mon ami Gaylord (TV seriál)
1977 Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1976 Village englouti, Le (TV seriál)
1974 Les enfants des autres (TV seriál)
1973 Le premier juré (TV seriál)
Temps de vivre, le temps d'aimer, Le (TV seriál)
1971 Une autre vie (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1980 Carton rouge, Le (TV film)
Le ménage de Caroline (TV film)
1974 Premier anniversaire (TV film)
1973 Avec son compère le brochet (TV film)

TV seriály

1980 La vie des autres (TV seriál)
1975 Ces grappes de ma vigne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace