foto

Cutomu Kuroiwa

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Kingdom
2018 Kasane
2016 Gantz: O
One Piece Film Gold
One Piece: Heart of Gold (TV film)
2014 Kurošicudži
2013 Nazotoki wa Dinner no Ato de
Strawberry Night ~ After the Invisible Rain (TV film)
2011 11 modži no sacudžin (TV film)
2010 Raiā gēmu: Za fainaru sutēji

TV seriály

2019 Bandžó no himawari (TV seriál)
Grand Maison Tokyo (TV seriál)
Maison de Police (TV seriál)
Michelin Three Stars (TV seriál)
2018 Monte Cristo haku: karei naru fukušú (TV seriál)
2017 Džújó sankónin tantei (TV seriál)
Kizoku Tantei (TV seriál)
2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 O-PARTS (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
2011 Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Zettai reido (TV seriál)
2009 Liar Game 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky