foto

Marcel Philippot

  • nar. 12.5.1951 (68 let)
    Orléans, Loiret, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Brèves de comptoir
2008 La dame de chez Maxim (TV film)
2004 Příliš dlouhé zásnuby
1999 Le schpountz
1993 Dame de lieudit, La (TV film)
Zachraň se kdo můžeš!
1992 Cravates léopards, Les (TV film)
Méprise d'otage (TV film)
Un démon sur l'épaule (TV film)
1991 Les dessous de la passion (TV film)
1990 Après après-demain
1989 Double mixte (TV film)
Invité surprise, L'
1988 Bernadette
1987 Faceless
Il est génial papy!
On se calme et on boit frais à Saint-Tropez
1986 Bing (TV film)
Marie Love (TV film)
1984 Adam et Ève
1982 Le Quart d'heure américain

TV seriály

2004 Kaamelott (TV seriál)
1995 Les Gromelot et les Dupinson (TV seriál)
1994 Studio Gabriel (TV seriál)
1991 Bing (TV seriál)
Stíny včerejška (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
1988 M'as-tu-vu? (TV seriál)
1986 Tous en boîte (TV seriál)
1982 Petit théâtre de Bouvard, Le (TV seriál)
1978 Historie rytíře des Grieux a Manon Lescaut (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace