Reklama

Reklama

Mladá studentka zalže rodičům a vyrazí za sluncem na jih Francie. Brzy ale zjistí, že ten samý nápad dostali i oni. (Netflix)

Recenze (2)

Peabody

všechny recenze uživatele

Text tebou zaslaného obsahu: Poslední film francouzského režiséra Maxe Pécase, třetí z trilogie o San Tropez začíná scénou, kdy dcera jde s matkou koupit oblečení na prázdniny v Bretani. Když prodavač v obchodním domě mladou šmíruje, uvidíme záběr na první pěkná nahá dívčí ňadra, z čehož sestává značná část celého filmu. No prosím, Maxi Pecasovi bylo 72 let, když to točil, tak si to asi užil. Příběh je jednoduchoučký, nečekané setkání rodiny v San Tropez. Pak je zde řada žertovných scének, jako když sedí mladíci kolem stolu a jeden stáhne kalhotky kolemjdoucí dívce. Ta se otočí a na facku jinému muži. Ha ha. Taky tu proběhne slavná pornohvězda Brigitte Lahaie, uvidíme muže v ženských šatech, něco žertíků na homosexuály, krásné koupání v moři, elegantní jachty, západ slunce, a podobné rekvizity.  Velmi velmi nenáročná komedie. ()

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Ani šarmantní mladá herečka v hlavní roli bohužel nedokázala zachránit tuto vizuálně na první pohled lákavou letní komedii. Saint-Tropez, nahé poprsí a hřejivé slunce, to by mohla být dobrá komedie na zabytí času. Ale bohužel není.  Některé vtipy jsou sice skutečně vtipné, ale zbytek se po většinu stopáže pohybuje až na hraně trapnosti. Díky filmu jsem si ale alespoň něco uvědomil. Uvědomil jsem si, že když bych si měl obecně vybrat nějakou komedii, zvolil bych francouzskou. Pokud bych si ale měl vybrat letní, „lechtivou“ komedii, zvolím radši u německých sousedů. Tam je příběh, hudba i odvážnost v odhalování mnohem větší a lepší. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama