foto

Robin Rose Singer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Another Year Together
2015 7th Secret
Mimoni
2014 Aphasia
Lost Girls, The
Piranha Sharks
2010 Public Relations
2009 Užívej si, co to jde

TV seriály

2017 Man-Babies (TV seriál)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Troják (S04E17)

Dokumentární

2015 Audition

Producentská filmografie

Filmy

2019 Angelfish
2014 Aphasia

TV seriály

2017 Man-Babies (TV seriál)

Dokumentární

2017 Home Street Home

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Home Street Home

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Home Street Home

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky